U kan door onze website navigeren door rechtsbovenaan op deze pagina het menu te openen door te selecteren.

45 kilometer Ligier of Microcar auto-onderdelen nodig? Neem gewoon even contact met ons op

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw Ligier of Microcar 45 kilometer auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij kunnen u originele onderdelen leveren. De meeste onderdelen hebben wij op voorraad. Zo niet, dan kunnen wij de benodigde parts voor u bestellen. Wat heeft u nodig? Een radiator, een achterruit of bent u toe aan een paar nieuwe velgen? Wij leveren alle soorten onderdelen. Neemt u maar eens contact met ons op of ga naar een dealer bij u in de buurt. U kunt de dichtstbijzijnde dealer vinden via het menu ‘dealernetwerk’ op onze homepagina.

Nieuwe of gebruikte 45 kilometer auto onderdelen te koop

U kunt kiezen voor nieuwe of gebruikte 45-kilometer-auto-onderdelen. Voor gebruikte onderdelen betaalt u minder, maar sommige onderdelen kunt u beter nieuw kopen. De vraag naar 45-kilometer-auto-onderdelen is sterk toegenomen. Dit heeft te maken met de populariteit van dit bijzondere vervoermiddel. Steeds meer mensen kiezen voor een 45 kilometer auto, want deze is handig, zuinig en comfortabel. Bovendien is dit vervoermiddel minder belastend voor het milieu dan de ‘reguliere’ auto, maar ook een 45 kilometer auto heeft onderhoud nodig.

Van autogordel tot banden en nog veel meer

Een 45 kilometer auto liefhebber onderhoudt zijn auto zo goed mogelijk, als het een beetje kan ook zelf. Is uw radiator kapot? Heel vervelend, want u wilt behaaglijk kunnen rijden. Functioneert uw airco niet meer? Op een nieuwe airco zit vaak garantie, maar het kan zijn dat de garantietermijn is verlopen. Wij kunnen u helpen aan alle originele onderdelen voor uw Ligier of Microcar auto; van autogordel tot banden en nog veel meer.

Zowel jongeren als ouderen rijden in een 45-kilometer-auto. Even een boodschap doen in de stad of er lekker mee naar school rijden? Het is een handig vervoermiddel en u mag op vrijwel alle wegen rijden met uitzondering van autowegen, autosnelwegen en wegen met een c9-bord; dit is een rond verkeersbord dat aanduidt dat de weg verboden is voor trekkers, bromfietsen en fietsers.

Scherpe prijzen

Sommige mensen rijden al jaren in een 45-kilometer-auto. Dat er dan af en toe een onderdeel moet worden vervangen is niet vreemd. U kunt naar een dealer of garage gaan, maar er zijn mensen die twee rechterhanden bezitten en zelf onderdelen vervangen. Dat scheelt uiteraard in kosten. Heeft uw 45-kilometer-auto parts nodig? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u zeker helpen. Daarnaast hanteren wij scherpe prijzen.

De 45 kilometer auto’s en de onderdelen van Ligier en Microcar zijn te koop in de hele Benelux. Dit betekent dat er zeker een dealer dicht bij u in de buurt zit. Hieronder treft u een aantal steden aan, waar u in of vlakbij één van onze dealers zult vinden.

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen

U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Probeer eens een brommobiel van Ligier of Microcar uit! Met de Ligier Group beschikt uw volgende brommobiel zeker over een eigen karakter; sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het gamma van Ligier en Microcar, geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group profileert zich ook op de markt met ecologisch verantwoorde brommobielen, en nodigt u uit een kijkje te nemen in het huidige gamma. Een gamma van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Het Ligier Group-gamma is het grootste op de markt van de brommobielen.
 
Ligier Group (www.ligiergroup.be en www.ligiergroup.nl), de overkoepelende groep van de merken Ligier (www.ligier.be | www.ligier.nl) en Microcar (www.microcar.be)
Top