U kan door onze website navigeren door rechtsbovenaan op deze pagina het menu te openen door te selecteren.

De prijzen van onze 45 kilometer auto’s zijn zeker een reden om over te gaan tot aanschaf

In een 45 kilometer auto rijden wordt steeds populairder. Enerzijds biedt deze auto comfort en anderzijds is deze voordelig in gebruik. Bovendien kunt u zo’n auto bij ons kopen tegen een gunstige prijs. U vindt onder ons menu ‘gamma’ een aantal opties en prijzen. Wilt u meer informatie? Vraagt u dan geheel vrijblijvend één of meerdere brochures aan.

45 kilometer auto’s in meerdere prijsklassen

De prijs van een 45 kilometer auto varieert. Hoe meer luxe, hoe meer u betaalt, maar dat is bij een ‘gewone’ auto ook het geval. Een auto die ‘slechts’ 45 kilometer per uur rijdt, is geen uitzondering op deze regel. U kunt dit bijzondere vervoermiddel met tal van opties uitbreiden, zoals een airco, airbag en veiligheidspakket. Met een veiligheidspakket heeft u alles bij u wat u onderweg nodig zou kunnen hebben.

Een groot voordeel van een 45 kilometer auto is dat u geen wegenbelasting betaalt, want de auto valt onder de categorie bromfiets. Heeft u geen autorijbewijs of bent u medisch afgekeurd voor uw autorijbewijs, dan kunt u dus met een 45 kilometer auto toch uw mobiliteit behouden. Een voorwaarde is dat u een AM rijbewijs heeft. Een AM rijbewijs is een bromfietsrijbewijs.

AIs mobiliteit voor u belangrijk is, om welke reden dan ook, dan is dit vervoermiddel uitstekend geschikt om u te verplaatsen. Even een boodschap doen in de stad? Of op bezoek gaan bij uw kleinkinderen? Met dit bijzondere vervoermiddel gaat er een wereld voor u open. U bent niet (meer) afhankelijk van anderen.

45 kilometer auto is zuinig en comfortabel

Volgens de Nederlandse en Belgische wetgeving is een 45-kilometer-auto een bromfiets. Het is geen gehandicaptenvoertuig, want ook zonder handicap kunt u er in rijden, mits u 16 jaar of ouder bent. Het is een ideaal stadsvoertuig of voor een tochtje op het platteland, want dit vervoermiddel is zuinig en comfortabel.

Met onze 45-kilometer-auto’s is veel aandacht besteed aan uitrustingen en materialen. Met haar geconcentreerde technologie, uitrustingen en afwerking onderscheiden onze auto’s zich zonder moeite van andere 45 kilometer auto’s, ook wel brommobielen genoemd. De goed verzorgde details aan de binnen- en buitenzijde zorgen voor een onvergelijkbare allure.

Eén van de belangrijke voordelen van onze 45 kilometer auto’s is de compactheid. U kunt moeiteloos in de stad parkeren en u hebt een goed zicht naar buiten vanwege de grote ramen. Bovendien bespaart u kosten op het brandstofverbruik, want dit vervoermiddel is zuinig.

Ligier biedt scherpe prijzen

Onze 45-kilometer-auto’s zijn te koop tegen scherpe prijzen. U vindt meerdere modellen op onze website in verschillende prijsklassen. Heeft u interesse? Dan kunt u naar de dichtstbijzijnde dealer gaan om eens een testrit te maken. Hieronder treft u een aantal steden aan waarin u in of vlakbij éé van onze dealers zult vinden.

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen

De 45 kilometer auto’s van Ligier en Microcar zijn te koop in de hele Benelux. Dit betekent dat er zeker een dealer dicht bij u in de buurt zit. Surft u naar het menu ‘dealernetwerk’ voor de voor u dichtstbijzijnde dealer. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Probeer eens een brommobiel van Ligier of Microcar uit! Met de Ligier Group beschikt uw volgende brommobiel zeker over een eigen karakter; sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het gamma van Ligier en Microcar, geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group profileert zich ook op de markt met ecologisch verantwoorde brommobielen, en nodigt u uit een kijkje te nemen in het huidige gamma. Een gamma van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Het Ligier Group-gamma is het grootste op de markt van de brommobielen.
 
Ligier Group (www.ligiergroup.be en www.ligiergroup.nl), de overkoepelende groep van de merken Ligier (www.ligier.be | www.ligier.nl) en Microcar (www.microcar.be)
Top