U kan door onze website navigeren door rechtsbovenaan op deze pagina het menu te openen door te selecteren.

45 kilometer auto te koop tegen een scherpe prijs. Handig en comfortabel!

Bent u op zoek naar een 45 kilometer auto? Het is een vervoermiddel dat het beste te omschrijven is als een kleine auto waarin u mag rijden met een AM4 rijbewijs. Dit is een rijbewijs voor brommobielen. Wij hebben diverse modellen te koop tegen een scherpe prijs. Surft u maar eens verder, want op onze website staan meerdere 45 kilometer auto’s die u kunt kopen. Wilt u meer informatie? Dan kunt u ook een brochure aanvragen.

Een 45 kilometer auto is een leuk en volwassen alternatief na de ‘reguliere’ auto. Droog en comfortabel kunt u genieten van grenzeloze mobiliteit. Zowel binnen als buiten de bebouwde kom mag u met deze auto maximaal 45 kilometer per uur rijden, tenzij u in een erf of 30km-zone rijdt. Is het een veilig vervoersmiddel? Jazeker. Leest u maar eens verder.

45 kilometer auto’s te koop van Ligier en Microcar

Bij het ontwerp van een 45 kilometer auto hebben wij de nadruk gelegd op veiligheid, ergonomie en stijl. Onze 45 kilometer auto’s hebben een stevige kooiconstructie, een derde remlicht, knipperlichten in de zijschermen, gordelspanners, een startblokkering en wegrijdbeveiliging, mistlampen en meestal voor- en achteruitrijsensoren (afhankelijk van de uitvoering). Met een auto van Ligier of Microcar beschikt u zeker over een auto met een eigen karakter. Centraal staan de sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting.

Wij beschikken over een breed dealernetwerk in de Benelux. Dat betekent dat u een 45 kilometer auto van Ligier of Micro gewoon bij u in de buurt kunt kopen. Een dealer kan u goed adviseren er ervoor zorgen dat u een testrit kunt maken. Tijdens de testrit kunt u zelf ontdekken hoe comfortabel onze auto’s rijden. Misschien ontdekt u nog wel meer voordelen die voor u van belang zijn.

Betrouwbare 45 kilometer auto kopen

De meeste mensen die een nieuwe auto gaan kopen vinden betrouwbaarheid het belangrijkste aspect, want niemand staat graag met autopech langs de kant van de weg. Wij bieden u een 45-kilometer-auto waar u jarenlang zorgeloos mee kunt rijden. Naast de eigenschappen modern, eigentijds en comfortabel, voldoen al onze auto’s aan alle veiligheidseisen en geldende wetgeving. U heeft de keuze uit vele uitvoeringen, twee soorten motoren en diverse extra opties, zoals airbag en airco.

Voordelen van een 45 kilometer auto

De laatste jaren zijn onze 45-kilometer-auto’s erg in opmars gekomen. Het is dan ook geen verrassende verschijning meer op de weg. Niet zo verwonderlijk, want ze zijn zuinig en erg handig in gebruik. Ze zijn nauwelijks nog van een ‘echte’ auto te onderscheiden. Technisch gezien zitten ze op hetzelfde niveau en bieden van binnen hetzelfde comfort. Een zichtbaar verschil is natuurlijk dat de auto iets compacter is en niet harder kan rijden dan 45 kilometer per uur. Een eigenaar van zo’n auto ervaart dat juist als een voordeel. Vooral mensen die de auto vaak in de stad gebruiken. Het maakt de auto een stuk wendbaarder en gemakkelijker in het gebruik. Ook het parkeren is daardoor een stuk eenvoudiger.

Vindt u al deze voordelen aantrekkelijk? Denkt u erover om een 45-kilometer-auto te kopen? Ga dan eens naar de dichtstbijzijnde dealer. Hieronder treft u een aantal steden aan waarin u in of vlakbij één van onze dealers zult vinden.

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen

Heeft u verder nog vragen? Belt u ons dan gerust. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Probeer eens een brommobiel van Ligier of Microcar uit! Met de Ligier Group beschikt uw volgende brommobiel zeker over een eigen karakter; sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het gamma van Ligier en Microcar, geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group profileert zich ook op de markt met ecologisch verantwoorde brommobielen, en nodigt u uit een kijkje te nemen in het huidige gamma. Een gamma van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Het Ligier Group-gamma is het grootste op de markt van de brommobielen.
 
Ligier Group (www.ligiergroup.be en www.ligiergroup.nl), de overkoepelende groep van de merken Ligier (www.ligier.be | www.ligier.nl) en Microcar (www.microcar.be)
Top