U kan door onze website navigeren door rechtsbovenaan op deze pagina het menu te openen door te selecteren.

Een 45 kilometer wagen kopen? Wij bieden u de beste wagens tegen de laagste prijzen

Bij de aanschaf van een 45 kilometer wagen speelt de prijs een rol. Voor de één iets minder dan voor de ander, maar het is logisch dat u kijkt naar een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De prijzen van onze wagens zijn goed betaalbaar. Een aantal Ligier en Microcar modellen vindt u op onze site met een overzicht van accessoires en kosten. Wilt u in één van onze wagens graag een testrit maken? Dan kunt u dit online aanvragen. Klik daarvoor op het menu ‘testrit aanvragen’.

De prijs van een 45 kilometer wagen varieert. Hoe meer opties, hoe meer u betaalt, maar dat is bij een ‘gewone’ auto ook het geval. Belangrijk is dat u een 45 km wagen koopt die u niet in de steek laat. Bij ons staat kwaliteit en veiligheid op de eerste plaats. Onze nieuwste wagens zijn onderworpen aan een aantal zware crashtesten, zodat wij u een hoge mate van veiligheid kunnen garanderen.

De kosten voor het laten aanpassen van een 45 km wagen

Een 45 km wagen kunt u laten aanpassen op uw persoonlijke behoeften, zoals een draaibare stoel die het in- en uitstappen vergemakkelijkt of handbediening aan het stuur. Onze wagens zijn weliswaar geen gehandicaptenvoertuigen, maar u kunt er wel comfortabel in rijden met een lichamelijke beperking. Wat de kosten zijn? Zodra wij uw wensen weten, kunnen wij een redelijke inschatting maken van de extra kosten.

Een 45-kilometer-wagen kan u een stuk onafhankelijkheid geven. U bent mobiel en dat geeft zelfvertrouwen. Heeft u geen autorijbewijs (meer) of mag u niet meer rijden vanwege een beperking? Een 45-kilometer-wagen kan voor u een goed alternatief zijn. Auto’s zijn een soort statussymbool; we volgen graag ontwikkelingen over nieuwste snufjes. Wie heeft er echter nagedacht over het belang van mobiliteit voor de ouder wordende mens? Wij.

U kunt met een 45-kilometer-wagen vanaf 16 jaar tot op hoge leeftijd autorijden. Om het te mogen besturen, moet u een geldig autorijbewijs of een bromfietsrijbewijs hebben. Het is een betrouwbare stadswagen, hoewel u er ook mee buiten de bebouwde kom mag rijden. U mag echter niet gebruikmaken van autowegen en autosnelwegen.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

In ons gamma vindt u tal van 45-kilometer-wagens voor betaalbare prijzen. Natuurlijk bepaalt u welk bedrag u wilt uitgeven voor een wagen. Vindt u een goede prijs-kwaliteitsverhouding belangrijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij de ontwikkeling en productie van onze wagen worden geavanceerde productietechnieken toegepast, waardoor Ligier en Microcar beschouwd worden als één van de meest vernieuwende merken op het vlak van 45-kilometer-wagens. De modellen zien er uit als gewone auto’s, maar het zijn echte 45-kilometer-wagens.

Wilt u meer informatie? Vraag dan onze brochure aan of ga direct naar een dealer bij u in de buurt voor een testrit. Op onze homepagina vindt u het menu dealernetwerk, zodat u makkelijk de dichtstbijzijnde dealer kunt vinden. Heeft u vragen of speciale wensen? Belt u ons gerust. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Probeer eens een brommobiel van Ligier of Microcar uit! Met de Ligier Group beschikt uw volgende brommobiel zeker over een eigen karakter; sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het gamma van Ligier en Microcar, geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group profileert zich ook op de markt met ecologisch verantwoorde brommobielen, en nodigt u uit een kijkje te nemen in het huidige gamma. Een gamma van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Het Ligier Group-gamma is het grootste op de markt van de brommobielen.
 
Ligier Group (www.ligiergroup.be en www.ligiergroup.nl), de overkoepelende groep van de merken Ligier (www.ligier.be | www.ligier.nl) en Microcar (www.microcar.be)
Top