U kan door onze website navigeren door rechtsbovenaan op deze pagina het menu te openen door te selecteren.

45 kilometer wagens te koop tegen scherpe prijzen. Ligier biedt u een breed aanbod

Het kopen van een 45 kilometer wagen doet u om voor u moverende redenen. Heeft u geen autorijbewijs of wilt u graag een zuinige stadswagen? Met een 45 km wagen kunt u voordelig rijden en u bent mobiel. Onze wagens zijn brommobielen die nauwelijks van een echte auto te onderscheiden zijn. Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Surf dan verder of ga naar één van de Ligier dealers bij u in de buurt.

Wij beschikken over een groot dealernetwerk in de Benelux. Zij kunnen de aflevering van een 45 kilometer wagen volledig in eigen beheer uitvoeren en zorgdragen voor het onderhoud doordat het grootste gedeelte van deze dealers beschikt over een eigen service werkplaats met gekwalificeerde monteurs. Bij onze dealers kunt u een brommobiel op maat kopen, aangepast aan uw eigen wensen en mogelijkheden. Kwaliteit en service gaan bij ons hand in hand.

45 kilometer wagens te koop in verschillende uitvoeringen

U wilt een 45 km wagen waar u op kunt vertrouwen, die het altijd veilig doet en u keurig van A naar B brengt. Onze wagens zijn te koop in heel verschillende uitvoeringen en prijzen. Belangrijk is dat u goed en prettig zit in uw brommobiel, dat de bagageruimte groot genoeg is en dat de in- en uitstap goed is.

Een 45 kilometer wagen is een eerlijke mobiliteitsoplossing. Het is een zuinig en milieuvriendelijk alternatief voor diegene die geen auto meer willen of kunnen rijden. In een 45-kilometer-wagen mag u vanaf 16 jaar rijden zonder een autorijbewijs en er is in principe geen maximum leeftijd aan verbonden. U dient wel in het bezit te zijn van een AM rijbewijs. Het is een perfecte stadswagen, hoewel u er ook mee buiten de bebouwde kom mag rijden. U mag echter niet gebruikmaken van autowegen en autosnelwegen.

45 km wagen is geen gehandicaptenvoertuig

Een 45-kilometer-wagen moet niet verward worden met een gehandicaptenvoertuig. Ook niet als deze is aangepast. Onze wagens zijn zeker niet alleen geschikte voor oudere mensen, want ook het jongere publiek heeft de weg naar ons gevonden. Steeds meer jongeren kiezen ervoor om 'lekker droog' te zitten en te genieten van het comfort van een 45-kilometer-wagen. Een handig vervoermiddel om bijvoorbeeld naar school te gaan.

De 45-kilometer-wagens zijn ontstaan in de jaren ‘70 in Frankrijk. Begin jaren '80/90 werden deze wagens pas écht populair in andere landen. Een 45-kilometer-wagen is daarmee niet zomaar een fenomeen, maar een product met lange-termijn-filosofie, gebaseerd op de marktbehoefte. U kunt een wagen bij ons kopen tegen een scherpe prijs en genieten van alle lange-termijn-voordelen. U heeft geen autorijbewijs nodig, u betaalt geen wegenbelasting en een 45-kilometer-wagen heeft een zeer laag brandstofverbruik. Ligier 45-kilometer-wagens zijn verkrijgbaar in diverse modellen en types, van pick-up tot cabrio en van stadswagen tot sportauto. Welke stijl past bij u? Surft u maar eens verder of ga naar een dealer bij u in de buurt.

Hieronder treft u een aantal steden aan waar u in of vlakbij één van onze dealers zult vinden.

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen

De 45 kilometer auto’s en de onderdelen van Ligier en Microcar zijn te koop in de hele Benelux. Dit betekent dat er zeker een dealer dicht bij u in de buurt zit. Surft u naar het menu ‘dealernetwerk’ voor de voor u dichtstbijzijnde dealer. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Probeer eens een brommobiel van Ligier of Microcar uit! Met de Ligier Group beschikt uw volgende brommobiel zeker over een eigen karakter; sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het gamma van Ligier en Microcar, geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group profileert zich ook op de markt met ecologisch verantwoorde brommobielen, en nodigt u uit een kijkje te nemen in het huidige gamma. Een gamma van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Het Ligier Group-gamma is het grootste op de markt van de brommobielen.
 
Ligier Group (www.ligiergroup.be en www.ligiergroup.nl), de overkoepelende groep van de merken Ligier (www.ligier.be | www.ligier.nl) en Microcar (www.microcar.be)
Top