U kan door onze website navigeren door rechtsbovenaan op deze pagina het menu te openen door te selecteren.

Een 45 km auto kopen? Ligier verkoopt vele modellen tegen scherpe prijzen!

Een 45 km auto kopen doet u om voor u moverende redenen. Het kan zijn dat u een zuinig voertuig wilt of dat u mobiel wilt zijn, ook al heeft u geen autorijbewijs. In een 45 km auto mag u rijden met een AM rijbewijs. Dit is een bromfietsrijbewijs. Heeft u een geldig autorijbewijs? Dan mag u natuurlijk ook in een 45 km auto rijden. Ligier biedt verschillende modellen in diverse prijsklassen. Zowel nieuwe als occasions. Heeft u interesse? Surft u dan eens verder of ga naar een dealer bij u in de buurt.

De 45 km auto rond 1980 ontstaan in Frankrijk, maar deed pas in 1995 zijn intrede in Nederland. Het is geen gehandicaptenvoertuig, maar een brommobiel waar iedereen vanaf 16 jaar in mag rijden. Voorwaarde is wel dat u een AM rijbewijs heeft. Het is een compact voertuig waarmee u probleemloos aan het verkeer kunt deelnemen. De prijs? Dat ligt aan uw wensen. Wilt u een nieuwe of occasion? In vrijwel elke prijsklasse hebben wij voor u een geschikte 45 km auto.

Wilt u een 45 km auto kopen, maar heeft u hiervoor niet direct voldoende geld? Het financieren van de 45 km auto kan voor u de oplossing zijn. De hoogte van de lening is onder meer afhankelijk van uw maandelijkse inkomen. Een Ligier dealer kan u hierover verder adviseren.

Verschil tussen een 45 km auto en een reguliere auto

De 45 km auto ziet er tegenwoordig uit als een echte auto, maar toch zijn er een paar wezenlijke verschillen met een reguliere auto. De belangrijkste verschillen zijn dan u niet harder dan 45 kilometer per uur mag rijden en in dit voertuig dus geen snelweg op mag, vandaar de naam 45 km auto’s.

In een 45 km auto zijn 2 zitplaatsen. Er mag één passagier naast de bestuurder zitten. Zowel de bestuurder als de passagier is verplicht om een veiligheidsgordel te dragen tijdens het rijden. Op de achterkant van het voertuig moet een rond, wit bord aangebracht zijn waarin in zwarte letters het getal 45 wordt aangegeven en het voertuig moet u verzekeren.

Is een 45 km auto veilig?

Wanneer u van plan bent om een 45 km auto te kopen, wilt u graag een stuk zekerheid. Is een 45 km auto eigenlijk wel veilig? Jazeker. Wij hebben veiligheid zeer hoog in het vaandel staan. Veel van onze 45 km auto’s zijn voorzien van een kooiconstructie die, zo blijkt uit diverse crashtesten, de bestuurder en passagier goed beschermt. De testen bestaan onder meer uit botsproeven met test dummies. Wij verzekeren dat u met een Ligier 45 km auto veilig aan het verkeer kunt deelnemen, net zo veilig als met een ‘gewone’ auto.

Een 45 km auto kopen om mobiel te zijn

Een 45 km auto kopen betekent dat u niet afhankelijk hoeft te zijn anderen. U bent mobiel, kunt dus uw eigen boodschappen doen en uw sociale contacten onderhouden. Ook voor jongeren is een 45 km auto ideaal om bijvoorbeeld naar school of naar een sportclub te gaan. Zeker als u ergens woont waar het openbaar vervoer niet optimaal is.

Onze 45 km auto’s zijn te koop tegen scherpe prijzen, zodat het voor iedereen betaalbaar is om mobiel te zijn. Surft u maar eens verder of bezoek één van onze dealers dicht bij u in de buurt.

Hieronder treft u een aantal steden aan waarin u in of vlakbij 1 van onze dealers zult vinden.

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen
Probeer eens een brommobiel van Ligier of Microcar uit! Met de Ligier Group beschikt uw volgende brommobiel zeker over een eigen karakter; sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het gamma van Ligier en Microcar, geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group profileert zich ook op de markt met ecologisch verantwoorde brommobielen, en nodigt u uit een kijkje te nemen in het huidige gamma. Een gamma van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Het Ligier Group-gamma is het grootste op de markt van de brommobielen.
(BE) Version française pour la Belgique: http://www.ligiergroup.be/web/nl/ligiergroup/welkom/

(BE) Nederlandse versie voor België: http://www.ligiergroup.be/web/nl/informatie/45-km-auto-kopen/
 
Ligier Group (www.ligiergroup.be en www.ligiergroup.nl), de overkoepelende groep van de merken Ligier (www.ligier.be | www.ligier.nl) en Microcar (www.microcar.be)
Top