U kan door onze website navigeren door rechtsbovenaan op deze pagina het menu te openen door te selecteren.

Bent u op zoek naar een 45 km auto? Ligier en Microcar zijn topmerken

Onze 45 km auto’s zijn comfortabele en zuinige voertuigen waarmee u probleemloos aan het verkeer kunt deelnemen. Niet alleen voor senioren en personen met een lichamelijke beperking, maar voor iedereen vanaf 16 jaar. U heeft geen autorijbewijs nodig om er in te mogen rijden. Met een AM rijbewijs mag u in elke 45 km auto rijden. Tegenwoordig is de keuze in merken groot, maar Ligier en Microcar zijn nog altijd dé topmerken. Voor jong én oud hebben wij een passend model: van modern tot klassiek. U kunt nu direct ons aanbod bekijken. Of ga naar één van onze dealers bij u in de buurt en maak vrijblijvend een testrit.

Merken met een duidelijk onderscheidend karakter

Wij brengen al jarenlang 45 km auto’s op de markt met een duidelijk onderscheidend karakter. Ieder model heeft zo zijn bijzonderheden en unieke eigenschappen. Wij noemen dit ook wel merkwaarden. Bij het ene model zijn ze overduidelijk te zien, bij het andere model neemt u het waar pas als u er in rijdt. Onze nieuwste modellen met een stille en zuinige DCI-motor zullen zelfs bij de meest veeleisende gebruikers in de smaak vallen. De DCI motor is een common rail diesel motor, die elektronisch geregeld is. De eigenschappen zijn: stiller, zuiniger, comfortabeler en schoner.

Wij vinden stijl, comfort en ergonomie erg belangrijk. Nog belangrijker is de veiligheid van de berijders en daarom zijn wij dagelijks bezig met innovatie op het gebied van veiligheid. Veel van onze 45 km auto’s zijn tegenwoordig voorzien van een betrouwbare kooiconstructie die, zo blijkt uit diverse crashtesten, de bestuurder en passagier goed beschermt. Wanneer u in een 45 km auto stapt, wilt u boven alles zeker weten dat u er ook weer veilig kunt uitstappen.

Luxe 45 km auto merken

Onze 45 km auto’s bieden gemak en zijn veilig, maar het oog wil ook wat. Daarom hebben wij vooral de laatste jaren meer aandacht besteed aan het design van onze 45 km auto’s. Qua design, luxe en comfort doen onze 45 km auto’s niet onder voor een ‘gewone’ auto. We hebben het woord ‘gewoon’ tussen aanhalingstekens geplaatst, omdat u in de praktijk de verschillen haast niet meer ziet. De saaie 45 km auto is verleden tijd! Onze voertuigen hebben alle voordelen die u bij personenauto’s ook vindt, misschien nog wel meer: luxe design, een verfijnde afwerking, grote binnenruimte, hoge gemakkelijke instap, grote bagageruimte en een verstelbare bestuurdersstoel. Veel redenen dus voor u om onze 45 km auto’s eens van dichtbij te gaan bekijken.

Wij beschikken over een dealernetwerk in de Benelux. Dat betekent dat onze voertuigen in Nederland, Luxemburg én in België te koop zijn. Wilt u eens een testrit maken? Dan kunt u naar een Ligier en Microcar dealer bij u in de buurt gaan. Hieronder treft u een aantal steden aan waarin u in of vlakbij 1 van onze dealers zult vinden.

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen

U bent altijd van harte welkom.

Probeer eens een brommobiel van Ligier of Microcar uit! Met de Ligier Group beschikt uw volgende brommobiel zeker over een eigen karakter; sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het gamma van Ligier en Microcar, geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group profileert zich ook op de markt met ecologisch verantwoorde brommobielen, en nodigt u uit een kijkje te nemen in het huidige gamma. Een gamma van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Het Ligier Group-gamma is het grootste op de markt van de brommobielen.
(BE) Version française pour la Belgique: http://www.ligiergroup.be/web/nl/ligiergroup/welkom/

(BE) Nederlandse versie voor België: http://www.ligiergroup.be/web/nl/informatie/45-km-auto-merken/
 
Ligier Group (www.ligiergroup.be en www.ligiergroup.nl), de overkoepelende groep van de merken Ligier (www.ligier.be | www.ligier.nl) en Microcar (www.microcar.be)
Top