U kan door onze website navigeren door rechtsbovenaan op deze pagina het menu te openen door te selecteren.

45 km voertuig gezocht? Ligier en Microcar bieden u veel keuze!

Al tientallen jaren zijn wij dé specialist op het gebied van 45 km voertuigen. Een 45 km voertuig lijkt op een auto, maar valt onder de categorie bromfietsen. Dat betekent dat u er in mag rijden zonder autorijbewijs. Met een AM rijbewijs mag u in dit voertuig deelnemen aan het verkeer. Ideaal voor mensen die (nog) geen autorijbewijs hebben. Vanaf 16 jaar is het mogelijk om in Nederland een 45 km voertuig te besturen op voorwaarde dat u in het bezit bent van een AM rijbewijs. Kijkt u maar eens naar ons aanbod of ga naar één van onze officiële dealers bij u in de buurt. Onder het menu ‘gamma’ kunt u nu alvast een aantal modellen bekijken.

Kies voor een 45 km voertuig om mobiel te zijn

Bent u (even) niet mobiel? Dan biedt een 45 km voertuig perspectieven. De eerste uit ons assortiment verscheen al weer zo’n 20 jaar gelegen op de Nederlandse wegen. Inmiddels zijn onze 45 km voertuigen overal ingeburgerd. Ze zijn voorzien van een gesloten carrosserie en het leeggewicht is kleiner dan 350 kg.

Een 45 km voertuig is geschikt oor iedereen die graag comfortabel en veilig op pad wil en geen bezwaar ziet in de maximale snelheid van 45 km per uur. Met een 45 km voertuig heeft u de voordelen van een auto zonder de vele nadelen, zoals bijvoorbeeld hoog brandstofverbruik en het betalen van wegenbelasting.

Diverse uitvoeringen

45 km voertuigen verkopen wij in diverse uitvoeringen: van sportief tot klassiek. Een 45 km voertuig kunt u laten aanpassen naar wens. Vindt u een hoge instap belangrijk of wilt u bijvoorbeeld een grote kofferruimte? Heeft u een lichamelijke beperking en wilt u een draaistoel om het in- en uitstappen makkelijker te maken? Laat het ons weten. Onze dealers helpen u graag bij uitkiezen van een 45 km voertuig dat bij u past. Bovendien kunt u daar direct een testrit maken om te kijken of het voertuig u bevalt.

Een 45 km voertuig zorgt er voor dat u (weer) mobiel bent. Dit is een fijn gevoel, want afhankelijk zijn van anderen is dikwijls niet prettig. Als u door een lichamelijke beperking niet in een auto mag rijden, dan kan een 45 km voertuig een uitkomst zijn. U hoeft geen beroep meer te doen op vrienden of familie.

Met onze 45 km voertuigen hebben wij prestatie en comfort op een goede manier met elkaar gecombineerd om gebruikers zoveel mogelijk rijplezier te laten ervaren. Een 45 km voertuig rijdt anders dan een auto, maar is net zo comfortabel. Er zijn 2 zitplaatsen: één voor de bestuurder en één voor de passagier. De prijs? Dat ligt aan uw wensen. Wilt u een nieuwe of occasion? In vrijwel elke prijsklasse hebben wij voor u een mooi voertuig. Twijfelt u nog? Maakt u dan eens een testrit bij een Ligier en Microcar dealer bij u in de buurt.

Hieronder treft u een aantal steden aan waarin u in of vlakbij 1 van onze dealers zult vinden.

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen
Probeer eens een brommobiel van Ligier of Microcar uit! Met de Ligier Group beschikt uw volgende brommobiel zeker over een eigen karakter; sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het gamma van Ligier en Microcar, geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group profileert zich ook op de markt met ecologisch verantwoorde brommobielen, en nodigt u uit een kijkje te nemen in het huidige gamma. Een gamma van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Het Ligier Group-gamma is het grootste op de markt van de brommobielen.
(BE) Version française pour la Belgique: http://www.ligiergroup.be/web/nl/ligiergroup/welkom/

(BE) Nederlandse versie voor België: http://www.ligiergroup.be/web/nl/informatie/45-km-voertuig/
 
Ligier Group (www.ligiergroup.be en www.ligiergroup.nl), de overkoepelende groep van de merken Ligier (www.ligier.be | www.ligier.nl) en Microcar (www.microcar.be)
Top