U kan door onze website navigeren door rechtsbovenaan op deze pagina het menu te openen door te selecteren.

Op zoek naar een 45 km wagentje?

U kunt bij ons zowel nieuwe als gebruikte 45 km wagentjes kopen. Een 45 km wagentje is een handig en comfortabel vervoermiddel waar u mee mag rijden zonder autorijbewijs. Bij de aanschaf speelt de prijs uiteraard een rol. Voor een nieuwe betaalt u uiteraard meer dan voor een gebruikte brommobiel. Het is dan ook afhankelijk van uw budget waar u voor kiest. U kunt bij onze dealers zowel een nieuwe als gebruikte 45 km wagentje kopen tegen een scherpe prijs.

Voordelen van een 45 km wagentje

Wanneer u voor een 45 km wagentje kiest heeft u wel de lusten, maar niet de lasten van een personenauto. U betaalt geen wegenbelasting en minder brandstofkosten, want u rijdt op diesel. U geniet echt wel van hetzelfde comfort en veiligheid als van een personenauto. Om de voor u moverende redenen kiest u voor een nieuwe of tweedehands 45 km wagentje. Uiteraard is een gebruikte wagen een stuk goedkoper.

Wilt u een 45 km wagentje kopen? Maak dan altijd een proefrit. Zo voelt u of het wagentje lekker rijdt, bij u past en kunt u testen of alles werkt zoals u wilt. Bent u zelf niet zo’n brommobielkenner, neem dan iemand mee of ga met één van onze dealers in gesprek die u een helder advies kan geven. Als u bijvoorbeeld een gebruikte wagen gaat kopen, wilt u zekerheid. Zeker weten dat u geen kat in de zak koopt en dat u niet te veel betaalt. Kiezen voor een officiële Microcar of Ligier dealer voorkomt problemen. U kunt rekenen op een goede service.

45 km wagentje kopen

Zowel Microcar als Ligier zijn twee toonaangevende brommobielmerken. Wij komen steeds weer met nieuwe modellen, want innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Naast de eigenschappen modern, kwaliteit en comfortabel voldoen al onze voertuigen aan alle veiligheidseisen en geldende wetgeving. U heeft de keuze uit vele uitvoeringen, twee soorten motoren en diverse extra opties, zoals airbag en airco. U kunt een 45 km wagentje kopen naar wens.

In een 45 km wagentje kunt u rijden zonder autorijbewijs. Heeft u een autorijbewijs dat is verlopen, of niet verlengd kan worden, dan komt u in de meeste gevallen gewoon in aanmerking voor het AM-rijbewijs, waarmee u een 45 km wagentje mag besturen. Heeft u een geldig autorijbewijs? Dan heeft u automatisch ook het AM rijbewijs.

Tegenwoordig is een 45 km wagentje nauwelijks meer van een personenauto te onderscheiden. Het belangrijkste verschil is de begrensde snelheid van 45 kilometer per uur. Dat betekent dat u wel binnen en buiten de bebouwde kom mag rijden, maar niet op de autosnelweg. Voor veel mensen is dit geen probleem. Rijdt u veel in de stad of op het platteland? Dan is een 45 km wagentje ideaal. Wilt u meer informatie? Vraagt u dan gerust een brochure aan. Als u een testrit wilt maken, kunt u naar een dealer gaan dicht bij u in de buurt.

Hieronder treft u een aantal steden aan waarin u in of vlakbij 1 van onze dealers zult vinden.

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen

U krijgt altijd vrijblijvend advies en kunt worden begeleid bij de aankoop van uw 45 km wagentje. Wij wensen u alvast veel rijplezier.

Probeer eens een brommobiel van Ligier of Microcar uit! Met de Ligier Group beschikt uw volgende brommobiel zeker over een eigen karakter; sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het gamma van Ligier en Microcar, geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group profileert zich ook op de markt met ecologisch verantwoorde brommobielen, en nodigt u uit een kijkje te nemen in het huidige gamma. Een gamma van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Het Ligier Group-gamma is het grootste op de markt van de brommobielen.
(BE) Version française pour la Belgique: http://www.ligiergroup.be/web/nl/ligiergroup/welkom/

(BE) Nederlandse versie voor België: http://www.ligiergroup.be/web/nl/informatie/45-km-wagentje/
 
Ligier Group (www.ligiergroup.be en www.ligiergroup.nl), de overkoepelende groep van de merken Ligier (www.ligier.be | www.ligier.nl) en Microcar (www.microcar.be)
Top