U kan door onze website navigeren door rechtsbovenaan op deze pagina het menu te openen door te selecteren.

Een auto kopen die 45 kilometer per uur rijdt? Bekijkt u dan eens onze brommobielen!

Een brommobiel kunt u vergelijken met een auto, alleen is deze begrensd tot 45 kilometer per uur. Het is een handig en comfortabel voertuig waarmee u kunt rijden zonder autorijbewijs. U kunt probleemloos deelnemen aan het stadsverkeer, maar u mag er ook mee rijden buiten de bebouwde kom. Uiteraard mag u er niet mee op autosnelweg rijden, want u kunt mag maar maximaal 45 km per uur rijden. Bent u geïnteresseerd in een 45 km auto? Bekijk dan nu de mogelijkheden of bezoek één van onze officiële dealers bij u in de buurt. Klik hierover op het menu ‘dealernetwerk’.

In een 45 km auto kunt alleen of samen comfortabel reizen. U betaalt geen wegenbelasting en het brandstofverbruik is vele malen minder dan bij een ‘gewone’ auto. Onze 45 km auto’s zijn altijd uitgerust met een automaat. Hiermee kunt u ontspannen rijden en het is ook veiliger. U kunt uw aandacht volledig op het verkeer richten. Ook filerijden wordt met een stuk prettiger, omdat u niet continu hoeft schakelen. De automaat is geëvolueerd tot een geavanceerd staaltje techniek dat in sommige gevallen beter en sneller kan schakelen dan de mens.

45 km auto laten aanpassen?

Onze 45 km auto’s zijn voor iedereen toegankelijk, omdat wij u de mogelijkheid bieden om dit voertuig aan te passen op uw persoonlijke behoeften. Wilt u een draaibare stoel die het in- en uitstappen makkelijker maakt? Of misschien wilt u een handbediening aan uw stuur? Een groot voordeel is dat beide handen tijdens het rijden, grotendeels, aan het stuur gehouden kunnen worden. Laat ons uw wensen weten, want Ligier kan u een 45 km auto op maat leveren.

Wij beschikken over een breed dealernetwerk in de Benelux. Onze dealers hebben een uitgebreide voorraad nieuwe en occasions brommobielen. Occasions worden zorgvuldig uitgekozen op leeftijd en technische staat. Vervolgens worden de voertuigen technisch gereviseerd en gemodificeerd. Zo koopt u altijd een brommobiel occasion die in topconditie verkeert.

45 kilometer per uur rijden

Met een 45 km auto kunt u niet snel rijden, maar in veel gevallen is dat ook niet nodig. Als u bijvoorbeeld in de stad rijdt, is 45 kilometer per uur meer dan voldoende. Voor veel mensen is dit ook prettig, want door langzaam te rijden kunnen zij beter het overzicht behouden. Ook op rustige wegen op het platteland zijn onze voertuigen een goed alternatief, zeker daar waar frequent het openbaar vervoer ontbreekt.

Onze voertuigen zijn weliswaar geen gehandicaptenvoertuigen, maar u kunt er wel comfortabel in rijden, zeker met een lichamelijke beperking. Wat de kosten zijn? Zodra wij u wensen weten, kunnen wij een redelijke inschatting maken van de extra kosten. Het ligt er aan welke aanpassingen u wenst. Wilt u zelf zien wat de brommobiel u te bieden heeft en hoe hij uw mobiliteit kan vergroten? Breng een bezoek aan een dealer bij u in de buurt en maak een testrit.

Hieronder treft u een aantal steden aan waarin u in of vlakbij 1 van onze dealers zult vinden.

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen
Probeer eens een brommobiel van Ligier of Microcar uit! Met de Ligier Group beschikt uw volgende brommobiel zeker over een eigen karakter; sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het gamma van Ligier en Microcar, geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group profileert zich ook op de markt met ecologisch verantwoorde brommobielen, en nodigt u uit een kijkje te nemen in het huidige gamma. Een gamma van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Het Ligier Group-gamma is het grootste op de markt van de brommobielen.
 
Ligier Group (www.ligiergroup.be en www.ligiergroup.nl), de overkoepelende groep van de merken Ligier (www.ligier.be | www.ligier.nl) en Microcar (www.microcar.be)
Top