U kan door onze website navigeren door rechtsbovenaan op deze pagina het menu te openen door te selecteren.

Auto zonder rijbewijs kopen? Een Ligier brommobiel biedt u zelfstandigheid

Bent u afhankelijk van anderen of al meerdere malen op examen voor het autorijbewijs geweest en wilt u toch zelfstandig mobiel zijn? Dan is een Ligier brommobiel een uitstekend alternatief. Sinds de introductie van dit vervoersmiddel op de Nederlandse en Belgische markt zijn onze 45 km auto’s niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Op onze site vindt u van u vele modellen brommobielen, een heldere omschrijving, technische gegevens en de afmetingen. Ook de prijzen en kleuren van alle door ons te leveren brommobielen kunt u hier vinden. Onze nieuwste generatie brommobielen is haast niet meer van een echte auto te onderscheiden en u kunt er in rijden zonder rijbewijs. Heeft u interesse? Stap in en maak een testrit!

Een Ligier 45 km auto kopen tegen een gunstige prijs

Het Ligier Group gamma is het grootste op de markt van de brommobielen. Voor jong én oud is er in ons assortiment een geschikte auto te vinden die u kunt besturen zonder rijbewijs. Houdt u van een stijlvolle auto? Dan is bijvoorbeeld de Ligier JS RC Coupé Elegance een uitstekende keuze. Deze brommobiel heeft standaard opties die u kunt uitbreiden met bijvoorbeeld een airco, airbag in het stuurwiel en of veiligheidspakket. U kunt deze auto kopen in vele kleuren waarvan Toledo rood misschien wel de meest opvallende kleur is. Door de gunstige prijsstelling is het een gewilde brommobiel.

De Ligier JS RC Coupé Elegance is één van de vele moderne brommobielen die u bij ons kunt kopen. Als importeur van Ligier en Microcar brommobielen bieden wij veel meer. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid dealernetwerk in de Benelux. Er is dan ook altijd wel een dealer bij u in de buurt waar u een brommobiel van ons kunt kopen. De dealers zijn met zorg geselecteerd. Wij garanderen u dat u met de beste service wordt omringd. Wilt u ervaren hoe comfortabel een brommobiel rijdt? U kunt een testrit maken in deze bijzondere auto zonder rijbewijs.

Vanaf 16 jaar kunt u rijden in een auto zonder rijbewijs

U mag rijden in een brommobiel of 45km auto zonder autorijbewijs rijden wanneer u ouder bent dan 16 jaar en in het bezit bent van een AM rijbewijs (bromfietsrijbewijs). Het is dus mogelijk voor jongeren vanaf 16 jaar om brommobiel te rijden. Zo kunt u wennen aan het verkeer en ervaring opbouwen voor het rijbewijs B. Er gelden dezelfde regels als voor gewone auto's, alleen mag u niet rijden op een autoweg of autosnelweg. U mag langs de weg parkeren en in de parkeervakken. U mag uw brommobiel niet op de stoep parkeren.

Eén van de belangrijke voordelen van een Ligier 45 km auto is de prijs, zuinigheid en compactheid. U kunt moeiteloos in de stad parkeren en u hebt een goed zicht naar buiten vanwege de grote ramen. Bovendien bespaart u kosten op het brandstofverbruik, want dit bijzondere vervoersmiddel is zuinig. Wilt u graag mobiel en onafhankelijk zijn? Dan is deze auto die u mag besturen zonder autorijbewijs een uitkomst. Wilt u meer informatie? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op of ga naar één van onze dealers dicht bij u in de buurt.

Hieronder treft u een aantal steden aan waarin u in of vlakbij 1 van onze dealers zult vinden.

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen
Probeer eens een brommobiel van Ligier of Microcar uit! Met de Ligier Group beschikt uw volgende brommobiel zeker over een eigen karakter; sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het gamma van Ligier en Microcar, geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group profileert zich ook op de markt met ecologisch verantwoorde brommobielen, en nodigt u uit een kijkje te nemen in het huidige gamma. Een gamma van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Het Ligier Group-gamma is het grootste op de markt van de brommobielen.
(BE) Version française pour la Belgique: http://www.ligiergroup.be/web/nl/ligiergroup/welkom/

(BE) Nederlandse versie voor België: http://www.ligiergroup.be/web/nl/informatie/auto-zonder-rijbewijs/
 
Ligier Group (www.ligiergroup.be en www.ligiergroup.nl), de overkoepelende groep van de merken Ligier (www.ligier.be | www.ligier.nl) en Microcar (www.microcar.be)
Top