U kan door onze website navigeren door rechtsbovenaan op deze pagina het menu te openen door te selecteren.

Een brommobiel kopen? Met 45 km per uur kunt u prima aan het verkeer deelnemen

U heeft geen autorijbewijs (meer), maar wilt wel mobiel zijn of blijven? Dat kan met een brommobiel. Deze rijdt maximaal 45 km per uur, zodat u prima aan het stadsverkeer kunt deelnemen. Ze zijn bij ons te koop in heel verschillende uitvoeringen en prijzen. Belangrijk is dat u goed en prettig zit in uw brommobiel, dat de bagageruimte groot genoeg is en dat de in- en uitstap goed is. Wij bieden u volop mogelijkheden om een brommobiel te kopen waar u blij en mobiel mee bent. Kijkt u maar eens naar ons aanbod of ga naar één van onze officiële dealers bij u in de buurt. Onder het menu ‘gamma’ kunt u nu alvast een aantal modellen bekijken.

Brommobiel 45 km per uur; ideaal voor woon-werkverkeer

Het aantal brommobielen is de laatste jaren in Nederland sterk gestegen. Steeds meer mensen hebben er een aangeschaft, omdat er in gereden kan worden zonder autorijbewijs. Ze zijn vooral populair in de stad, op het platteland en voor woon-werkverkeer, omdat een brommobiel 45 km per uur kan rijden. Het ziet eruit als een kleine auto, maar wettelijk is het een bromfiets. De brommobiel combineert de voordelen van een brommer met een auto. Het is een voertuig waarmee u goed aan het verkeer kunt deelnemen. U heeft slechts een AM rijbewijs nodig. Dit is een bromfietsrijbewijs.

Deelname aan het verkeer is geen doel op zich, maar vindt altijd plaats met een reden. De belangrijkste redenen voor verplaatsingen zijn het werk, school, boodschappen doen, sport, tandarts of familiebezoek. De noodzaak om deze ritten te maken op geconcentreerde tijdstippen is minder hoog dan bij de dagelijkse ritten naar werk of school. Bovendien zijn het ritten die u prima kunt maken met een brommobiel, want veelal maakt u deze ritten in de bebouwde kom of net daarbuiten waar u toch niet met een hoge snelheid mag rijden, 45 km per uur volstaat.

Met onze brommobielen kunt u jarenlang zorgeloos rijden

De meeste mensen die een nieuwe of gebruikte brommobiel gaan kopen vinden veiligheid en betrouwbaarheid het belangrijkste aspect, want niemand wil stil komen te staan langs de kant van de weg. Wij bieden u een 45 km brommobiel waar u jarenlang zorgeloos mee kunt rijden. Naast de hoge kwaliteitseigenschappen voldoen al onze brommobielen aan alle veiligheidseisen en geldende wetgeving. U heeft de keuze uit vele uitvoeringen en diverse extra opties, zoals airbag en airco en nog veel meer.

Wij beschikken over een breed dealernetwerk in de Benelux. Dat betekent dat u een brommobiel van Ligier of Microcar gewoon bij u in de buurt kunt kopen. Een dealer kan u goed adviseren er ervoor zorgen dat u een testrit kunt maken. Tijdens de testrit kunt u zelf ontdekken hoe comfortabel onze brommobielen rijden. Misschien ontdekt u nog wel meer voordelen die voor u van belang zijn. Indien gewenst, zijn er diverse aanpassingen mogelijk. Voor mensen die om welke reden dan ook geen autorijbewijs hebben, kunnen zich met een brommobiel onafhankelijk en zelfstandig verplaatsen. Niet snel, maar wel veilig. Heeft u belangstelling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Vindt u al deze voordelen aantrekkelijk? Denkt u erover om een 45 kilometer auto te kopen? Ga dan eens naar de dichtstbijzijnde dealer. Hieronder treft u een aantal steden aan waarin u in of vlakbij 1 van onze dealers zult vinden.

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen
Probeer eens een brommobiel van Ligier of Microcar uit! Met de Ligier Group beschikt uw volgende brommobiel zeker over een eigen karakter; sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het gamma van Ligier en Microcar, geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group profileert zich ook op de markt met ecologisch verantwoorde brommobielen, en nodigt u uit een kijkje te nemen in het huidige gamma. Een gamma van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Het Ligier Group-gamma is het grootste op de markt van de brommobielen.
(BE) Version française pour la Belgique: http://www.ligiergroup.be/web/nl/ligiergroup/welkom/

(BE) Nederlandse versie voor België: http://www.ligiergroup.be/web/nl/informatie/brommobiel-45-km/
 
Ligier Group (www.ligiergroup.be en www.ligiergroup.nl), de overkoepelende groep van de merken Ligier (www.ligier.be | www.ligier.nl) en Microcar (www.microcar.be)
Top