U kan door onze website navigeren door rechtsbovenaan op deze pagina het menu te openen door te selecteren.

Een nieuwe brommobiel kopen kan nu tegen een scherpe prijs!

Een nieuwe brommobiel kopen heeft voordelen. U koopt een brommobiel met de modernste technieken en deze heeft de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Als u een nieuwe Microcar of Ligier brommobiel koopt krijgt u ook nog eens 2 jaar garantie. Wij hebben brommobielen te koop tegen scherpe prijzen. Voor minder dan € 10.000,- euro kunt u al de trotse eigenaar zijn van een splinternieuwe brommobiel. Surft u maar eens verder of maak een testrit bij één van onze dealers bij u in de buurt.

Ligier of Microcar brommobiel kopen

Een nieuwe brommobiel kopen is niet alleen praktisch, want ook wat betreft de vormgeving is dit voertuig een aantrekkelijke optie geworden, ook voor jongeren. Het is een ideaal voertuig om naar school te gaan of ’s avonds te gaan stappen in de stad. Rijden in een Ligier of Microcar kan al vanaf 16 jaar, met het AM rijbewijs. Naast de eigenschappen modern, eigentijds en comfortabel voldoen onze brommobielen aan alle veiligheidseisen en geldende wetgeving. U heeft de keuze uit vele uitvoeringen, twee soorten motoren en diverse extra opties, zoals airbag en airco.

Veel van onze nieuwe brommobielen zijn uitgerust met een Italiaanse Lombardini motor. Deze lichte motor kenmerkt zich door een compacte bouw en zijn daarom zeer geschikt voor kleine voertuigen met beperkte inbouwmogelijkheden. De allernieuwste brommobielen hebben zelfs een nieuwe Lombardini DCI Common Rail (elektronisch gestuurde injectie) motor. Dit houdt in dat dieselolie rechtstreeks in de verbrandingsruimte van de cilinder wordt gespoten. Het is een technologisch hoogstandje dat niet te vergelijken is met andere brommobiel motoren. De motor maakt beduidend minder lawaai, want de verbranding vindt gelijkmatiger plaats.

Elektrische brommobiel te koop tegen een scherpe prijs

De nieuwe trend onder brommobielen is de elektrische brommobiel. Een andere vorm van mobiliteit met een nieuwe denkwijze. De elektrische brommobiel heeft nogal wat streepjes voor op de reguliere brommobiel. Zo stoot de elektrische brommobiel geen uitlaatgassen uit. Bovendien produceert de elektrische brommobiel geen storende motorgeluiden en trilt deze niet als u even stilstaat. Voor de prettigste rijervaring raden wij u dan ook aan om een elektrische brommobiel te kopen. Met het kopen van een elektrische brommobiel draagt u bij aan een schoner milieu. Ze zijn bij ons te koop tegen scherpe prijzen.

Als u niet meer in een personenauto kunt of wilt rijden is een brommobiel een goed alternatief, want deze mag bestuurd worden met het AM rijbewijs. Heeft u een geldig autorijbewijs? Dan heeft u automatisch ook het AM rijbewijs. Voor een brommobiel heeft u minimaal een WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) verzekering nodig. U kunt natuurlijk ook een all-riskverzekering afsluiten; een goed idee als u een nieuwe brommobiel gaat kopen.

Wij adviseren u om u goed te oriënteren alvorens u overgaat tot het kopen van een brommobiel. Wij hebben hiervoor een breed dealernetwerk waar u terecht kunt. U kunt vertrouwen op een eerlijk advies. Daarnaast is er de mogelijkheid om een testrit maken om te kijken of de brommobiel u ook inderdaad bevalt. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel, want wij streven naar een 100% klanttevredenheid.

Vindt u al deze voordelen aantrekkelijk? Denkt u erover om een 45 kilometer auto te kopen? Ga dan eens naar de dichtstbijzijnde Ligier en Microcar dealer. Hieronder treft u een aantal steden aan waarin u in of vlakbij 1 van onze dealers zult vinden.

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen
Probeer eens een brommobiel van Ligier of Microcar uit! Met de Ligier Group beschikt uw volgende brommobiel zeker over een eigen karakter; sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het gamma van Ligier en Microcar, geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group profileert zich ook op de markt met ecologisch verantwoorde brommobielen, en nodigt u uit een kijkje te nemen in het huidige gamma. Een gamma van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Het Ligier Group-gamma is het grootste op de markt van de brommobielen.
(BE) Version française pour la Belgique: http://www.ligiergroup.be/web/nl/ligiergroup/welkom/

(BE) Nederlandse versie voor België: http://www.ligiergroup.be/web/nl/informatie/brommobiel-kopen/
 
Ligier Group (www.ligiergroup.be en www.ligiergroup.nl), de overkoepelende groep van de merken Ligier (www.ligier.be | www.ligier.nl) en Microcar (www.microcar.be)
Top