U kan door onze website navigeren door rechtsbovenaan op deze pagina het menu te openen door te selecteren.

Een cabrio brommobiel? Ideaal voor het komende zomerweer

Een cabrio brommobiel van Ligier biedt u eindeloos veel mogelijkheden. U kunt zowel een nieuw model als een occasion kopen, want cabrio brommobielen brengen wij al langer op de markt. Eén van de eerste dingen die u gaat bepalen bij de aankoop van een nieuwe of gebruikte cabrio is natuurlijk uw budget. Als u een budget voor ogen hebt, dan maakt dat uw zoektocht wat makkelijker. Een en ander hangt natuurlijk af van het type dat u wilt kopen, maar een cabrio hoeft niet zoveel duurder te zijn dan een coupé brommobiel. Surft u maar eens verder en bekijk ons brede aanbod.

Met een cabrio brommobiel genieten van de zon

Een cabrio brommobiel rijden is vooral leuk op het platteland. Rijden op drukke wegen vinden mensen sowieso minder leuk, want op rustige wegen kunt u genieten van de omgeving en natuurlijk van de zon. U moet wel goed oppassen voor zonnebrand. Door de koele rijwind voelt u de zonnewarmte niet zo sterk, maar de zonnekracht blijft gelijk. Menig cabriorijder stapt dan ook met een rood verbrand hoofd uit. Uw hoofd en armen goed insmeren met een zonnebrandcrème is dan ook zeker verstandig.

Een cabrio brommobiel is er voor liefhebbers, want het is een voertuig waar u lekker mee kunt gaan toeren, zeker als het mooi weer is. De prestaties van onze cabrio brommobielen doen niet onder voor de dichte variant, want kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats.

Maak een testrit in één van onze cabrio brommobielen

Ligier heeft prestatie en comfort op een perfecte manier met elkaar gecombineerd om brommobielgebruikers zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Hoewel onze voertuigen niet harder dan 45 km per uur mogen rijden, kunt u wel veel rijplezier ervaren. Een cabrio geeft een extra dimensie aan het geheel. De ervaring is zo anders dan bij een auto met een vast dak, dat eigenlijk iedereen het een keer zou moeten ervaren. Wilt u er eens in rijden? Dan kunt u een testrit maken bij één van onze dealers.

Wij beschikken over een breed dealernetwerk in de Benelux. In Nederland hebben wij tientallen dealers waar u onze mooie cabrio brommobielen kunt bewonderen en zelfs even mee kunt rijden. Als u nog nooit in een cabrio heeft gereden, zal dit een ultieme belevenis worden. Het geeft u een gevoel van vrijheid. De kap omlaag, de zon op uw gezicht en u voelt de wind door uw haren. Samen met een weg die de welvingen van het landschap volgt, zijn dit de ideale omstandigheden voor het rijden in een cabrio brommobiel.

Cabrio brommobielen worden steeds populairder

Cabrio brommobielen worden steeds populairder. Kijkt u de komende tijd maar eens om u heen hoeveel brommobielen u tegenkomt die cabrio zijn. Wilt u meer informatie? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons. U kunt ook ons dealernetwerk bekijken om een dealer bij u in de buurt te vinden. In elke provincie vindt u een aantal officiële dealers waar u op uw gemak een cabrio brommobiel kunt bewonderen.

 • Noord-Brabant
 • Overijssel
 • Flevoland
 • Friesland
 • Drenthe
 • Gelderland
 • Noord-Holland
 • Zuid-Holland
 • Zeeland
 • Limburg
 • Utrecht
 • Groningen
Probeer eens een brommobiel van Ligier of Microcar uit! Met de Ligier Group beschikt uw volgende brommobiel zeker over een eigen karakter; sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het gamma van Ligier en Microcar, geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group profileert zich ook op de markt met ecologisch verantwoorde brommobielen, en nodigt u uit een kijkje te nemen in het huidige gamma. Een gamma van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Het Ligier Group-gamma is het grootste op de markt van de brommobielen.
(BE) Version française pour la Belgique: http://www.ligiergroup.be/web/nl/ligiergroup/welkom/

(BE) Nederlandse versie voor België: http://www.ligiergroup.be/web/nl/informatie/cabrio-brommobiel/
 
Ligier Group (www.ligiergroup.be en www.ligiergroup.nl), de overkoepelende groep van de merken Ligier (www.ligier.be | www.ligier.nl) en Microcar (www.microcar.be)
Top