U kan door onze website navigeren door rechtsbovenaan op deze pagina het menu te openen door te selecteren.

Gebruikte brommobielen te koop tegen scherpe prijzen. Bekijk nu ons aanbod

De vraag naar gebruikte brommobielen neemt steeds meer toe. Een tweedehands brommobiel kopen is goedkoper, dus waarom niet? Nieuw is maar beperkt houdbaar. Technieken en uitvoeringen volgen elkaar in een razend tempo op. Een kwestie van rekenen en logisch redeneren. De aanschaf van een brommobiel gebeurt zelden op louter rationele gronden. Het is bij uitstek een emotionele aankoop. Daarbij speelt het design vaak een bepalende rol. Ligier biedt u het beste uit twee werelden: een brommobiel van hoge kwaliteit én een bijzondere vormgeving. U kunt zich heel wat speurwerk besparen door direct verder te surfen of een bezoek te brengen aan één van onze dealers bij u in de buurt.

Gebruikte Ligier en Microcar brommobielen

Onze gebruikte brommobielen zijn van dusdanige kwaliteit dat u zich geen zorgen hoeft te maken om hoge onderhoudskosten. Koopt u een gebruikte Ligier of Microcar brommobiel bij één van onze dealers? Dan kunt u ook nog eens rekenen op een garantietermijn. Eventueel kunt u uw huidige brommobiel inruilen. Het belangrijkste vinden wij dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.

Veiligheid is altijd een belangrijk punt, ook als u een gebruikte brommobiel koopt. Onze brommobielen voldoen aan alle veiligheidseisen en geldende wetgeving, zodat u altijd een betrouwbare brommobiel koopt; nieuw of tweedehands. Ook aan onze gebruikte brommobielen is veel aandacht besteed aan uitrustingen en materialen. De goed verzorgde details aan de binnen- en buitenzijde zorgen voor rijgemak en comfort.

Heeft u geen autorijbewijs (meer) of mag u niet meer rijden vanwege een beperking? Een gebruikte brommobiel kán voor u een goed alternatief zijn. Financieel is het aantrekkelijk en toch bent u mobiel. Een brommobiel is een eerlijke mobiliteitsoplossing voor jong én oud. Vanaf 16 jaar mag er met een AM rijbewijs in een brommobiel worden gereden.

Jongeren kiezen voor een brommobiel

Wij zien dan ook steeds vaker dat de jongere generatie kiest voor een brommobiel in plaats van een scooter of brommer. Het biedt meer comfort, want ook bij slecht weer komt men droog en warm op de plaats van bestemming: school, sportclub of een avondje stappen in de stad. Een brommobiel biedt niet alleen meer comfort, maar vooral de meest recente brommobielen hebben steeds meer te bieden op gebied van veiligheid. Een brommobiel is allang niet meer saai. Wij hebben sportieve brommobielen te koop tegen een hele leuke prijs.

Het uitgebreide aanbod van Ligier en Microcar brommobielen

Nieuw is altijd iets duurder dan een gebruikte, maar u kunt er altijd goed mee voor de dag komen. De Ligier JS50 L Club Sport met Lombardini DCI Revolution 492 is een goed voorbeeld, maar er zijn natuurlijk nog veel meer opties. Surft u maar eens verder. Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Wilt u een testrit? Onze dealers zitten verspreid in de gehele Benelux om u kennis te laten maken met het uitgebreide aanbod van Ligier en Microcar brommobielen. Klik op het menu ‘dealernetwerk’ een dealer bij u in de buurt te vinden. Heeft u vragen of wensen? Dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Voor het gemak treft u hieronder treft u een aantal steden aan waarin u in of vlakbij 1 van onze dealers zult vinden.

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen
Probeer eens een brommobiel van Ligier of Microcar uit! Met de Ligier Group beschikt uw volgende brommobiel zeker over een eigen karakter; sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het gamma van Ligier en Microcar, geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group profileert zich ook op de markt met ecologisch verantwoorde brommobielen, en nodigt u uit een kijkje te nemen in het huidige gamma. Een gamma van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Het Ligier Group-gamma is het grootste op de markt van de brommobielen.
(BE) Version française pour la Belgique: http://www.ligiergroup.be/web/nl/ligiergroup/welkom/

(BE) Nederlandse versie voor België: http://www.ligiergroup.be/web/nl/informatie/gebruikte-brommobielen/
 
Ligier Group (www.ligiergroup.be en www.ligiergroup.nl), de overkoepelende groep van de merken Ligier (www.ligier.be | www.ligier.nl) en Microcar (www.microcar.be)
Top