U kan door onze website navigeren door rechtsbovenaan op deze pagina het menu te openen door te selecteren.

Op zoek naar Ligier en Microcar dealers in Noord-Brabant?

Ligier en Microcar dealers vindt u in de hele Benelux, dus ook in Noord-Brabant onder andere in Breda en Veldhoven. Ook voor reparatie, onderhoud en schadeherstel van uw brommobiel bent u bij één van onze dealer aan het juiste adres. Een dealer kan u tevens informeren over een brommobielverzekering en eventuele financieringsmogelijkheden voor uw brommobiel. Bent u van plan om een brommobiel te kopen? U kunt bij één van onze dealers geheel vrijblijvend een testrit maken.

Ligier en Microcar dealers in Noord-Brabant

Onze Ligier en Microcar dealers zijn met zorg geselecteerd, want kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. De wensen en belangen van onze klanten vinden wij erg belangrijk. U kunt dan ook rekenen op advies op maat. Zoveel mensen, zoveel wensen. Onze dealers kunnen goed op uw behoeften inspelen. Maakt u maar eens een afspraak bij één van onze dealers in Noord-Brabant. U bent natuurlijk ook onaangekondigd van harte welkom.

Vrijwel alle Ligier en Microcar modellen zijn toegankelijk vanwege lage dorpels, een hoge zitting en goed en ruimtelijk overzicht. Ook bieden de meeste brommobielen voldoende laadruimte voor onder andere een rolstoel, scootmobiel en rollator. Afhankelijk van uw wensen zal een dealer u graag de mogelijkheden laten zien. Wist u trouwens dat alle nieuwe modellen worden geleverd met 2 jaar volledige fabrieksgarantie? Dat betekent dat u de eerste paar jaren geen onvoorziene kosten heeft.

Buiten service en kwaliteit staat veiligheid enorm hoog in het vaandel. Zo hebben wij buiten een veiligheidskooi ook bijvoorbeeld als enige brommobiel fabrikant airbags in ons gamma. Een airbag is een aanvullend beschermingssysteem. Voor in een brommobiel zitten sensoren die bij een botsing registreren hoe hard de botsing is. Als deze erg hard is, sturen de sensoren een signaal naar de airbag waardoor deze binnen een aantal milliseconden de airbag opgeblazen. Het activeren van de airbag gebeurt dus heel erg snel.

Dealers met een gamma aan Microcar en Ligier voertuigen

In de showrooms van onze dealers, ook in Noord-Brabant, treft u een gamma aan van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Een elektrische brommobiel is voordelig, omdat u geen brandstof nodig heeft en dit voertuig is milieuvriendelijk door de afwezigheid van CO2 uitstoot. Volledig geruisloos kunt u hierin comfortabel rijden.

U kunt ook kiezen voor een brommobiel met dieselmotor. Diesel motoren zijn zeer betrouwbaar, zuinig en gaan heel lang mee, tot wel 150.000 km. De nieuwste brommobielen hebben zelfs een nieuwe Lombardini DCI Common Rail (elektronisch gestuurde injectie) motor. Dit is een technologisch hoogstandje wat niet te vergelijken is met andere brommobiel motoren.

U mag rijden in een brommobiel zonder autorijbewijs rijden wanneer u ouder bent dan 16 jaar en in het bezit bent van een AM rijbewijs. Het is dus ook mogelijk voor jongeren om brommobiel te rijden. Zo kunt u wennen aan het verkeer en ervaring opbouwen voor uw autorijbewijs. Er gelden dezelfde verkeersregels als voor auto's, alleen mag u niet rijden op een autoweg of autosnelweg. Interessant? Bezoek één van onze Ligier en Microcar dealers in Noord-Brabant en maak een testrit in één van onze sportieve brommobielen.

De 45 kilometer auto’s en zeker ook de onderdelen van Ligier en Microcar zijn, zoals eerder gemeld, te koop in de hele Benelux. Dit betekent dat er zeker een dealer dicht bij u in de buurt zit, ook buiten Noord-Brabant. Hieronder treft u een aantal steden aan waarin u in of vlakbij 1 van onze dealers zult vinden.

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen
Probeer eens een brommobiel van Ligier of Microcar uit! Met de Ligier Group beschikt uw volgende brommobiel zeker over een eigen karakter; sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het gamma van Ligier en Microcar, geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group profileert zich ook op de markt met ecologisch verantwoorde brommobielen, en nodigt u uit een kijkje te nemen in het huidige gamma. Een gamma van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Het Ligier Group-gamma is het grootste op de markt van de brommobielen.
 
Ligier Group (www.ligiergroup.be en www.ligiergroup.nl), de overkoepelende groep van de merken Ligier (www.ligier.be | www.ligier.nl) en Microcar (www.microcar.be)
Top