U kan door onze website navigeren door rechtsbovenaan op deze pagina het menu te openen door te selecteren.

Op zoek naar Ligier en Microcar dealers in Noord-Holland?

Bent u op zoek naar een 45 kilometer auto oftewel een brommobiel van Ligier of Microcar? Een comfortabel vervoersmiddel waar u in kunt rijden zonder autorijbewijs. Wij hebben een breed dealernetwerk in de Benelux. In de provincie Noord-Holland zijn ook tal van Ligier en Micro dealers te vinden, zoals Brommobiel in Haarlem en het Minicar centre in Amsterdam. Via onze homepagina kunt u alle dealers van de Ligier Group makkeljk vinden. Vind nu een dealer bij u in de buurt.

Ligier en Microcar dealers in Noord-Holland

Bij één van onze dealers in Noord-Holland kunt u kennismaken met onze populaire brommobielen. Heeft u al eens eerder in een brommobiel gereden? Dan kent u alle voordelen van onze zuinige en comfortabele wagens. Het is een vervoersmiddel waarmee u altijd mobiel bent, want u heeft geen autorijbewijs nodig. Heeft u nog niet eerder in een brommobiel gereden? Dan kunt u bij een Ligier of Microcar dealer een testrit maken. U mag er in rijden met een bromfietsrijbewijs.

Ook de nieuwe modellen van Ligier en Microcar zijn populair. Ze zijn voorzien van alle gemakken en doen wat dat betreft niet onder voor personenauto's. Moderne wagens, zoals de nieuwe MC1, zijn voorzien van elektrische ramen, een automaat, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, licht metalen velgen en heeft zelfs een glazen panoramadak en grote ramen. Met een maximum snelheid van 45 kilometer per uur is er tijd genoeg om van het uitzicht te genieten.

In de stad komt u met een Ligier en Microcar brommobiel goed met het overige verkeer mee. Op stillere wegen op het platteland zijn onze wagens ook een goed alternatief, zeker daar waar frequent het openbaar vervoer ontbreekt. Voor deelname aan het verkeer gelden alle regels die ook van toepassing zijn op personenauto’s. Er mag maar 1 persoon naast de bestuurder plaatsnemen.

Maak een testrit bij een dealer bij u in de buurt

Als u een testrit gaat maken bij één van onze dealers in Noord-Holland of elders, zult u merken dat onze brommobielen zeer stil zijn door de vrijwel geruisloze motor. Mede daardoor behoren onze wagens tot de top in het brommobiel segment. Innovatie staat bij Ligier hoog in het vaandel. Onze brommobielen worden met de dag moderner. Het design ervan doet niet meer onder voor dat van gewone automobielen, maar ook de technologie ontwikkelt zich in een bijzonder hoog tempo. Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij gaan altijd nét even een stapje verder om onze klanten de beste kwaliteit te geven.

Deze kwaliteit kunt u aan den lijve ondervinden bij onze dealers. Zij laten u graag de mogelijkheden zien en kunnen u adviseren welke wagen voor u een goede optie kan zijn. U bepaalt, want u betaalt. Zo simpel is het. Onze dealer zal dan ook altijd op uw wensen inspelen, maar u wel voorzien van een eerlijk advies. Zowel kwaliteit als service vinden wij erg belangrijk, want wij willen graag tevreden klanten hebben en behouden. U kunt vandaag nog één van onze dealers in Noord-Holland benaderen voor een testrit. Wij wensen u alvast veel rijplezier.

Probeer eens een brommobiel van Ligier of Microcar uit! Met de Ligier Group beschikt uw volgende brommobiel zeker over een eigen karakter; sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het gamma van Ligier en Microcar, geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group profileert zich ook op de markt met ecologisch verantwoorde brommobielen, en nodigt u uit een kijkje te nemen in het huidige gamma. Een gamma van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Het Ligier Group-gamma is het grootste op de markt van de brommobielen.
 
Ligier Group (www.ligiergroup.be en www.ligiergroup.nl), de overkoepelende groep van de merken Ligier (www.ligier.be | www.ligier.nl) en Microcar (www.microcar.be)
Top