U kan door onze website navigeren door rechtsbovenaan op deze pagina het menu te openen door te selecteren.

Op zoek naar Ligier en Microcar dealers in Utrecht?

Wij hebben een groot dealernetwerk in de Benelux. Dit betekent dat wij ook Ligier en Microcar dealers hebben in de provincie Utrecht, zoals bijvoorbeeld autobedrijf Parkwijk. Ze zijn gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van onze brommobielen. Er staan tal van modellen in de showroom. Wilt u weten waar onze andere dealers zijn gevestigd? Via het menu ‘dealernetwerk’ op onze homepagina kunt u alle dealers van de Ligier Group makkelijk vinden.

Ligier en Microcar dealers in Utrecht

Bent u op zoek naar een sportieve brommobiel, of juist eentje met een hoge instap? Veel laadruimte of een modern uiterlijk? Bij onze dealers vindt u zeker het type brommobiel waar u naar op zoek bent. Heeft u de nieuwe Microcar M.GO 4 al gezien? Met een nieuw jasje en een modern dashboard met een nog grotere laadruimte is dit meer een auto dan ooit. Bij onze dealers in Utrecht kunt u dit model met uw eigen ogen bewonderen. Daar vindt u ook de mooie en stille brommobielen van Ligier.

Onze brommobielen stijgen in populariteit. Enerzijds vanwege het mooie design en anderzijds bieden ze veel comfort en gemak. De meeste modellen zijn voorzien van het revolutionaire Easy Park Systeem. Het Easy Park Systeem accelereert automatisch en bijzonder soepel tot een snelheid van maximaal 7 km/u zodra het rempedaal wordt losgelaten. Dat betekent dat schokkerig gedrag bij het wegrijden tot het verleden behoort en parkeren wordt kinderspel. Zowel het comfort als het bedieningsgemak komt met dit nieuwe systeem op een hoger niveau te staan.

Het imago van Ligier en Microcar brommobielen is in een rap tempo aan het veranderen en verjongen. Ze zijn nog steeds het ideale voertuig voor een vertrouwde, traditionele doelgroep, maar meer en meer jeugdige bestuurders kiezen nu ook voor onze brommobielen. Dit komt mede doordat onze brommobielen tegenwoordig een moderne, elegante en sportieve styling hebben.

Testrit maken

Een aantal Ligier en Microcar brommobielen zijn uitgerust met een DCI Tronic Common Rail met elektronische injectie. Dit is een zeer stille motor voor maximaal rijcomfort met een minimum aan trillingen. Dit hebben wij bereikt door een samenwerking aan te gaan met de motorproducent Lombardini. Het resultaat mag er zijn. Tijdens een testrit bij één van onze dealers in Utrecht zult u verrast zijn.

De goed verzorgde details aan de binnen- en buitenzijde van onze brommobielen zorgen voor een onvergelijkbare allure. De kosten? De prijs van een brommobiel varieert. Hoe meer luxe, hoe meer u betaalt, maar dat is bij een reguliere auto ook het geval. Een brommobiel is geen uitzondering op deze regel. In vele opzichten heeft een brommobiel overeenkomsten met een auto, maar er zijn een aantal voordelen waar u niet omheen kunt. Een brommobiel is comfortabel, zuinig, u betaalt géén wegenbelasting én u mag er in rijden zonder autorijbewijs.

Meer weten? Onze Ligier en Microcar dealers in onder andere Utrecht zullen u graag vrijblijvend adviseren welk model het beste bij u past. Uw wensen staan altijd voorop. Onze brommobielen kunnen bovendien aangepast worden naargelang uw behoeften.

Probeer eens een brommobiel van Ligier of Microcar uit! Met de Ligier Group beschikt uw volgende brommobiel zeker over een eigen karakter; sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het gamma van Ligier en Microcar, geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group profileert zich ook op de markt met ecologisch verantwoorde brommobielen, en nodigt u uit een kijkje te nemen in het huidige gamma. Een gamma van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Het Ligier Group-gamma is het grootste op de markt van de brommobielen.
 
Ligier Group (www.ligiergroup.be en www.ligiergroup.nl), de overkoepelende groep van de merken Ligier (www.ligier.be | www.ligier.nl) en Microcar (www.microcar.be)
Top