U kan door onze website navigeren door rechtsbovenaan op deze pagina het menu te openen door te selecteren.

Op zoek naar Ligier en Microcar dealers in Zuid-Holland?

In Zuid-Holland hebben wij tal van Ligier en Microcar dealers die u graag helpen bij het uitzoeken van een voor u geschikte 45 km wagen. In Den Bosch kunt u bijvoorbeeld terecht bij autobedrijf Van den Oever Martien en in Zwijndrecht bij autobedrijf Pons, maar natuurlijk hebben wij nog veel meer verkooppunten in Zuid-Holland. Heeft u belangstelling voor een Ligier of Microcar 45 km wagen? Via onze homepagina kunt u naar ons dealernetwerk surfen. Op deze manier vindt u makkelijk een dealer dicht bij u in de buurt.

Laat u adviseren door een Ligier en Microcar dealer in Zuid-Holland

Als officieel importeur van Ligier en Microcar 45 km wagens kunt u altijd rekenen op een veilige en betrouwbare wagen. Onze dealers in Zuid-Holland hebben wij met zorg geselecteerd. Denkt u na over de aanschaf van een 45 kilometer wagen? Laat u dan eens adviseren door één van onze dealers. U kunt dan een testrit maken, zodat u kunt ervaren hoe comfortabel onze wagens rijden.

Een 45 km wagen oftewel een brommobiel is tegenwoordig nauwelijks meer van een reguliere auto te onderscheiden. Het belangrijkste verschil is de snelheid: een brommobiel is begrensd op 45 kilometer per uur. Dat betekent dat u met een brommobiel wel op de openbare weg, maar niet op de autoweg en snelweg mag rijden. Voor veel mensen is dit geen probleem. Rijdt u veel in de stad of op het platteland? Dan is een brommobiel ideaal. Bovendien staat daar tegenover dat u geen autorijbewijs nodig hebt om in een brommobiel te mogen rijden. Een AM-rijbewijs (ook wel brommerrijbewijs geheten) volstaat.

Sportieve en stoere modellen voor jongeren

De laatste twintig jaar zijn onze 45 kilometer auto’s erg in opmars gekomen. Het is dan ook geen bijzondere verschijning meer op de weg. Niet zo verwonderlijk, want ze zijn zuinig en erg handig in gebruik. U mag er in rijden vanaf 16 jaar met brommerrijbewijs. Naast het lage brandstofverbruik en géén wegenbelasting doen jongeren ook nog eens échte praktijkervaring op. Het imago dat een brommobiel saai en ouderwets is, is allang vervaagd. Ligier en Microcar hebben sportieve en stoere modellen op de markt gebracht waar jongeren ‘cool’ mee voor de dag kunnen komen.

Bij onze Ligier en Microcar dealers heeft u de keuze uit vele uitvoeringen, twee soorten motoren en diverse extra opties, zoals airbag en airco en nog veel meer. Technisch gezien zitten ze op hetzelfde niveau als een reguliere auto. Een zichtbaar verschil is natuurlijk dat de auto iets compacter is en niet harder kan rijden dan 45 kilometer per uur.

Zoek de dealers bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een Ligier en Microcar dealer in Zuid-Holland? Op ons gedetailleerde netwerkoverzicht vindt u snel en makkelijk dealers bij u in de buurt. Zij laten u graag de mogelijkheden zien en kunnen u adviseren wat voor u een goede optie zou kunnen zijn. Zowel kwaliteit als service vinden wij erg belangrijk, want wij willen graag tevreden klanten hebben en behouden voor een hele lange tijd. U kunt vandaag nog één van onze dealers in Zuid-Holland benaderen voor een testrit. Wij wensen u alvast veel testplezier!

Probeer eens een brommobiel van Ligier of Microcar uit! Met de Ligier Group beschikt uw volgende brommobiel zeker over een eigen karakter; sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het gamma van Ligier en Microcar, geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group profileert zich ook op de markt met ecologisch verantwoorde brommobielen, en nodigt u uit een kijkje te nemen in het huidige gamma. Een gamma van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Het Ligier Group-gamma is het grootste op de markt van de brommobielen.
 
Ligier Group (www.ligiergroup.be en www.ligiergroup.nl), de overkoepelende groep van de merken Ligier (www.ligier.be | www.ligier.nl) en Microcar (www.microcar.be)
Top