U kan door onze website navigeren door rechtsbovenaan op deze pagina het menu te openen door te selecteren.

Op zoek naar een tweedehands Ligier of Microcar 45 kilometer auto? Kijk snel op ons dealernetwerk voor een occasion bij u in de buurt en maak een testrit

Ons bedrijf beschikt over een breed dealernetwerk in de Benelux. Daardoor kunnen wij u niet alleen nieuwe, maar ook een 2de hands 45 kilometer auto’s aanbieden. Onze dealers hebben wij met zorg voor u geselecteerd, zodat u altijd kunt vertrouwen op een betrouwbare tweedehands auto van Ligier of Microcar. Onze dealers zijn te vinden in de meest uiteenlopende plaatsen. Wilt u meer informatie of heeft u behoefte aan een testrit? Ga dan naar de optie ‘dealernetwerk’ of neem direct contact met ons op. U zult verrast zijn over de vele mogelijkheden van onze brommobielen.

Tweedehands 45 kilometer auto biedt u onbegrensde mobiliteit

Met een tweedehands 45 kilometer auto kunt u nog jarenlang genieten van een onbegrensde mobiliteit. Een occasion is niet nieuw, maar daarom niet slechter. Onze auto’s worden uitsluitend in goede staat verkocht mét garantie. Het kopen van een 2e hands Ligier of Microcar 45 kilometer auto is dus een goede investering voor de toekomst.

Een 45 kilometer auto is een hoogwaardig voertuig dat de mobiliteit van senioren en invaliden bevordert, maar ook jongeren kunnen hier hun voordeel meedoen door bijvoorbeeld alvast wat rijervaring op te doen. In veel gevallen blijkt het een goede opstap te zijn naar het rijbewijs B. Het enige dat u nodig heeft is een bromfietsrijbewijs, het zogenoemde AM rijbewijs. Hiervoor moet een theorie-examen en een praktijkexamen worden afgelegd. Indien u in het bezit bent van een geldig auto- of motorrijbewijs hoeft er geen apart AM-rijbewijs meer gehaald te worden. U kunt zo in één van onze mooie occasions stappen.

Gebruikte 45 kilometer auto´s hebben wij in de meest uiteenlopende modellen: van sportief tot klassiek. Wij hebben zelfs pick-up modellen zoals de Microcar Flex L3 die met verschillende opties kan worden uitgerust zoals een laadbak, huif of roldeur. Dat betekent dat u ook nog eens heel wat spullen kunt meenemen.

Gebruikte 45 kilometer auto’s met automaat

Al onze 45 kilometer auto´s, nieuw of gebruikt, zijn uitgerust met een automaat. Een automaat geeft u een stukje extra ontspanning tijdens het rijden. Minder voet- en handwerk is niet alleen relaxt tijdens het rijden, maar ook tijdens het filerijden. Hoewel u met een 45 kilometer auto niet op de snelweg mag rijden, zijn er dikwijls ook files in de stad of net buiten de bebouwde kom.

Met een automaat heeft u in ieder geval nooit meer last van een trillend linkerbeen door die zware koppeling. Het imago dat een automaat verbindt met oudere mensen is duidelijk aan het veranderen. Mensen die eenmaal een automaat hebben gehad, stappen heel zelden weer over naar een vervoersmiddel met een schakelbak. Dat zegt al genoeg.

Een tweedehands 45 kilometer auto biedt tal van voordelen. U betaalt minder en toch kunt u genieten van al het comfort en de zuinigheid die onze 45 kilometer auto´s te bieden hebben. Wilt u meer informatie? Vraag dan onze brochure aan of ga direct naar een dealer bij u in de buurt voor een testrit. Hieronder treft u een aantal steden aan waarin u in of vlakbij 1 van onze dealers zult vinden.

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen
Probeer eens een brommobiel van Ligier of Microcar uit! Met de Ligier Group beschikt uw volgende brommobiel zeker over een eigen karakter; sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het gamma van Ligier en Microcar, geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group profileert zich ook op de markt met ecologisch verantwoorde brommobielen, en nodigt u uit een kijkje te nemen in het huidige gamma. Een gamma van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Het Ligier Group-gamma is het grootste op de markt van de brommobielen.
 
Ligier Group (www.ligiergroup.be en www.ligiergroup.nl), de overkoepelende groep van de merken Ligier (www.ligier.be | www.ligier.nl) en Microcar (www.microcar.be)
Top