U kan door onze website navigeren door rechtsbovenaan op deze pagina het menu te openen door te selecteren.

Een 45 kilometer wagen kopen? Waarom niet tweedehands!

In een tweedehands 45 kilometer wagen rijden blijft goedkoper dan in een nieuwe. Nieuwe 45 km wagens zijn net als personenauto's duurder in het gebruik dan occasions. Dat komt vooral door de afschrijvingskosten (waardedaling) in de eerste 1 à 2 jaren. Het voordeel van een nieuwe wagen is natuurlijk dat u over de nieuwste technieken beschikt. Daarnaast hoeft u de eerste jaren minder kosten te maken voor het onderhoud. Kiezen voor een gebruikte of nieuwe 45 kilometer wagen is iets dat alleen u kunt bepalen. Heeft een inruilauto? Dan kunt u deze bij één van onze dealers laten taxeren.

Voordelen tweedehands 45 kilometer wagen

Wij beschikken over een groot dealernetwerk in de Benelux waar u zowel nieuwe als 2de hands 45 kilometer wagens kunt kopen. Soms ziet u niet eens het verschil, want onze occasions worden goed onderhouden. In ons officiële Ligier netwerk met professionele verkopers vindt u soms heel recente 2de hands 45 km wagens mét garantie, zodat u niet bang moet zijn voor een defect. Daarnaast is het kopen van een nieuwe 45 kilometer wagen niet voor iedereen weggelegd. Een tweedehands wagen is dan een mooi alternatief om toch mobiel te zijn. U gaat niet snel, maar komt wel op de plaats van bestemming. Daar gaat mobiliteit om!

Mobiliteit betekent dat u niet aan huis gekluisterd hoeft te zijn. Een tweedehands 45 kilometer wagen geeft u een stuk zelfstandigheid en vrijheid. U kunt gaan en staan waar u wilt, ook zonder autorijbewijs. Zelf bepalen wanneer u ergens vertrekt, zonder na te denken hoe laat de bus of trein vertrekt. Binnen het maken van vervoermiddel keuzes, speelt de aantrekkelijkheid van een vervoermiddel een grote rol. Onze gebruikte 45 kilometers wagens zijn mooi en comfortabel.

2e hands 45 km wagens met hoge instap

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 2e hands 45 km wagen met een hoge instap. Ze zijn vooral populair bij senioren en mensen met rugklachten. Voor ouders van jonge kinderen is een hoge instap handig, omdat zij dan niet zo diep hoeven te bukken bij het bevestigen van een kinderzitje of het vastklikken van de gordels. Ben u lang? Dan is een hoge instap ook prettig, want u glijdt als het ware vanzelf in de stoel zonder door te knieën te gaan.

Met een 45 km wagen hoeft u uw mobiliteit niet op te geven. Veilig en droog kunt u uw boodschappen blijven doen en naar de verjaardag van uw kinderen of kleinkinderen gaan. Met een wagen met een hoge instap is moeilijk gebuk en gedraai verleden tijd. U kunt gewoon de deur open doen, op normale hoogte gaan zitten en er ook weer moeiteloos uitkomen.

Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Surf dan verder naar onze website of breng een bezoek aan één van onze dealers bij u in de buurt. Hieronder treft u een aantal steden aan waarin u in of vlakbij 1 van onze dealers zult vinden.

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen

Als u toch gaat kijken, kunt u meteen een testrit maken. Heeft u speciale wensen, laat het ons weten. Wij helpen u graag verder.

Probeer eens een brommobiel van Ligier of Microcar uit! Met de Ligier Group beschikt uw volgende brommobiel zeker over een eigen karakter; sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het gamma van Ligier en Microcar, geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group profileert zich ook op de markt met ecologisch verantwoorde brommobielen, en nodigt u uit een kijkje te nemen in het huidige gamma. Een gamma van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Het Ligier Group-gamma is het grootste op de markt van de brommobielen.
 
Ligier Group (www.ligiergroup.be en www.ligiergroup.nl), de overkoepelende groep van de merken Ligier (www.ligier.be | www.ligier.nl) en Microcar (www.microcar.be)
Top