U kan door onze website navigeren door rechtsbovenaan op deze pagina het menu te openen door te selecteren.

Wat kost een brommobiel? Ligier verkoopt brommobielen in verschillende prijsklassen

Eén van de meest gestelde vragen is ‘wat kost een brommobiel’. Daar kunnen wij geen rechtstreeks antwoord op geven, want u kunt bij ons een nieuwe brommobiel kopen in verschillende prijsklassen, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een occasion. Het is logisch dat bij de aanschaf van een brommobiel de prijs een rol speelt, maar toch vinden veel mensen de kwaliteit van een 45 kilometer auto nog belangrijker. Ligier levert topkwaliteit, zodat u altijd kunt vertrouwen op een veilige en comfortabele auto. Onder het menu ‘gamma’ kunt u alvast een aantal modellen bekijken.

Brommobiel met luxe opties

In ons ruime aanbod vindt u goedkope, maar ook wat duurdere brommobielen. De prijs is afhankelijk van uw wensen, want een brommobiel kunt u laten voorzien van luxe opties en daar betaalt u uiteindelijk voor. Wilt u bijvoorbeeld een airco, grote spiegels met geïntegreerd knipperlicht of sportieve velgen? Er zijn tal van mogelijkheden om uw brommobiel nog comfortabeler te maken. De prijs kunt u dan ook voor een deel zelf bepalen.

De populariteit van een brommobiel neemt toe en dat is niet alleen vanwege de prijs. Een brommobiel is een duurzaam vervoersmiddel en spaart ons milieu in vele opzichten. In de huidige tijd van groeiend bewustzijn omtrent milieu, klimaatopwarming en energiebesparing, is een brommobiel een milieuvriendelijk vervoermiddel voor korte afstanden en voor lokaal gebruik. Een Ligier brommobiel is dé nieuwe vorm van mobiliteit met tal van voordelen: meer comfort, stiller, fijngevoeliger, groter rijplezier en beter voor het milieu.

Veel van onze brommobielen hebben een wat hogere zit. Dat is zeker met het in- en uitstappen heel comfortabel. Daarbij is door ons ook gelet op voldoende hoofd- en beenruimte. Doordat wij diverse merken en modellen op voorraad hebben, kunt u zelf ervaren in welk model u de meeste ruimte heeft. Wilt u graag een testrit? Dan kunt u zich hiervoor aanmelden via onze website.

Brommobiel valt onder de categorie bromfiets

Een brommobiel lijkt op een auto, maar volgens de wet is het een bromfiets. Volgens de Nederlandse wet is een brommobiel een bromfiets met meer dan twee wielen met een gesloten carrosserie. Het is een motorrijtuig op vier wielen met een maximumsnelheid van niet meer dan 45 km/h en een ledige massa van minder dan 350 kg. Met een bromfietsrijbewijs mag u in een brommobiel rijden. U kunt er mee rijden op 50 en 80-kilometerwegen. U kunt dus volwaardig deelnemen aan het verkeer.

Voor mensen die om welke reden dan ook geen autorijbewijs hebben, kunnen zich met een brommobiel onafhankelijk en zelfstandig verplaatsen. Bovendien zijn er ouderen die op een gegeven moment overstappen van de auto naar de brommobiel omdat ze de snelheid van 45 km per uur voldoende vinden.

Wat kost een brommobiel?

Een direct antwoord op uw vraag ‘wat kost een brommobiel’ kunnen wij u (nog) niet geven, omdat wij uw wensen (nog) niet weten. De één wil comfort, de ander gaat voor een sportief model en weer een ander wil een hoge en ruime instap. Wat uw wensen ook zijn, wij weten zeker dat wij u blij kunnen maken een mooie brommobiel. Surft u maar eens verder en bekijk de mogelijkheden. Wij beschikken over een breed dealernetwerk in de hele Benelux. Wilt u een testrit? Dan kunt u naar een dealer bij u in de buurt gaan. Klik daarvoor op het menu ‘dealernetwerk’. U bent er van harte welkom.

Probeer eens een brommobiel van Ligier of Microcar uit! Met de Ligier Group beschikt uw volgende brommobiel zeker over een eigen karakter; sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het gamma van Ligier en Microcar, geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group profileert zich ook op de markt met ecologisch verantwoorde brommobielen, en nodigt u uit een kijkje te nemen in het huidige gamma. Een gamma van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Het Ligier Group-gamma is het grootste op de markt van de brommobielen.
(BE) Version française pour la Belgique: http://www.ligiergroup.be/web/nl/ligiergroup/welkom/

(BE) Nederlandse versie voor België: http://www.ligiergroup.be/web/nl/informatie/wat-kost-een-brommobiel/
 
Ligier Group (www.ligiergroup.be en www.ligiergroup.nl), de overkoepelende groep van de merken Ligier (www.ligier.be | www.ligier.nl) en Microcar (www.microcar.be)
Top