U kan door onze website navigeren door rechtsbovenaan op deze pagina het menu te openen door te selecteren.

Wat kost een Microcar? Wij verkopen dit merk tegen een scherpe prijs

Ligier Group beschikt over een groot dealernetwerk in de Benelux. Onze dealers verkopen vele modellen van het merk Microcar. Op uw vraag ‘wat kost een Microcar?’ is geen eenduidig antwoord te geven, want dat is afhankelijk van uw wensen. Welke uitvoering wilt u en aan welke opties hecht u waarde? Aan de hand van uw wensen en behoeften kunt u bij één van onze dealers een brommobiel kopen tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Wilt u een tweedehandse of een gloednieuwe Microcar? De allernieuwste brommobiel modellen van Microcar zijn opvallend anders, zoals de Microcar Dué Initial en de Flex. Deze laatste is gebouwd om te werken en om mee te werken. De open laadbak biedt voldoende ruimte om kleine vrachten te vervoeren. Ook in deze brommobiel kunt u rijden zonder rijbewijs.

Testrit maken in een Microcar

Een ander bijzonder model is de Microcar M.GO F8c, de mooiste brommobielcoupé van Nederland. De F8c is leverbaar in 4 kleuren en is voorzien van de laatste moderne technieken en de comfortabele DCI 492 motor. Dit model is standaard al luxe uitgerust. Als optie kunt u echter voor nog meer luxe kiezen, zoals bijvoorbeeld een airbag, achteruitrijdcamera, airco en luxe chromen elementen in de afwerking. Wilt u in één van deze 45 km wagens eens een testrit maken? U kunt zich nu direct aanmelden.

Met een brommobiel van Microcar kunt u gaan en staan waar u wilt. U mag er in rijden vanaf 16 jaar, dus is het ook een geschikt voertuig voor jongeren die nog geen autorijbewijs hebben. Jongeren zijn kwetsbaar, doordat zij doorgaans relatief weinig ervaring hebben als verkeersdeelnemer. Grenzen opzoeken, invloed van groepsgedrag; het hoort bij de leeftijd maar het heeft zijn weerslag op verkeersdeelname. Wilt u uw zoon of dochter stap voor stap voorbereiden op deelname in het drukke verkeer? Dan is een brommobiel een goede optie, want deze kan niet harder rijden dan 45 km per uur.

Iedereen die in het bezit is van een geldig brommerrijbewijs mag rijden in een Microcar. Zowel binnen als buiten de bebouwde kom mag u met een brommobiel maximaal 45 kilometer per uur rijden, tenzij u in een erf of 30km-zone rijdt. U bent verplicht zich aan de geldende verkeerregels te houden.

Wat kost een Microcar?

Een Microcar brommobiel is geen nieuw vervoersmiddel. In de jaren ’70 werden er veel voertuigen aangeboden met 3 wielen en 50cc 2-takt benzinemotor. Dit waren niet meer dan overdekte bromfietsen. Met de jaren zijn de Microcar brommobielen volwaardige voertuigen geworden met alle comfort van een reguliere auto. Met de introductie van de dieselmotor kwam in de jaren ‘80 de brommobiel in een nieuwe fase. Verrassend? Nee, want Microcar houdt zich al jarenlang bezig met de innovatie van brommobielen. Wat kost een Microcar? Kijk snel op de prijs- en specificatielijst. Want ook die is voor een brommobiel verrassend. U kunt ook naar één van onze dealers gaan om een testrit te maken. Er zit er zeker één bij u in de buurt.

Hieronder treft u een aantal steden aan waarin u in of vlakbij 1 van onze dealers zult vinden.

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen
Probeer eens een brommobiel van Ligier of Microcar uit! Met de Ligier Group beschikt uw volgende brommobiel zeker over een eigen karakter; sportieve lijnen, innoverende motorisatie en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het gamma van Ligier en Microcar, geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group profileert zich ook op de markt met ecologisch verantwoorde brommobielen, en nodigt u uit een kijkje te nemen in het huidige gamma. Een gamma van klassieke voertuigen tot dienstvoertuigen, uitgerust met een ontbrandingsmotor of elektrisch. Het Ligier Group-gamma is het grootste op de markt van de brommobielen.
(BE) Version française pour la Belgique: http://www.ligiergroup.be/web/nl/ligiergroup/welkom/

(BE) Nederlandse versie voor België: http://www.ligiergroup.be/web/nl/informatie/wat-kost-een-microcar/
 
Ligier Group (www.ligiergroup.be en www.ligiergroup.nl), de overkoepelende groep van de merken Ligier (www.ligier.be | www.ligier.nl) en Microcar (www.microcar.be)
Top